Vår historia

 

 

Hej!

Vi som driver Kejbert Concept är familjen Rickling/Kejbert; Caroline, Joacim och våra två döttrar Wilda och Molly. Vi fann varandra i det svenska tv-programmet Bonde söker fru under året 2017 och har sedan dess även spelat in vår egna tv-serie Bondeparet där många av er troligtvis känner igen oss från. Bondeparet speglar oss väldigt bra hur vi är som par och vad vi brinner för då vi älskar att bygga, renovera, lära oss nya saker och hoppa på nya projekt här hemma på gården. Vi har nämligen renoverat gården vi bor på idag, Tuna gård och det (och mycket mer) får man följa i vår serie. Tuna gård är Joacims släktgård och här bodde Joacims farmor och farfar tidigare. Joacim själv är lantbrukare och numera även hobbysnickare och har alltid nya projekt på gång på gården.

Jag, Caroline, har studerat till civilingenjör inom maskinteknik och har därefter arbetat inom IT-branschen men valde att i början av 2020 säga upp mig från mitt arbete och satsa på min stora dröm - att öppna en egen butik! En dröm som förverkligades tillsammans med Joacim. Jag har alltid arbetat inom modebranschen parallellt med mina tekniska studier och har även studerat mode och arbetat lite som stylist under samma period. Detta modeinstresse kombinerat med serviceyrket har alltid varit något jag har tyckt väldigt mycket om och haft svårt för att släppa, därför kände jag att ”nej, nu testar vi detta!”. I mars 2020 inledde jag och Joacim renoveringen av vårt gamla bilgarage som fick bli vår butik med mode för henne - Kejbert Concept. Det tog oss ungefär ett halvår och 12 september 2020 slog vi upp dörrarna. I den lokalen höll vi till i nästan två år. I juli 2022 flyttade vi butiken till en ny lokal - ett nybyggt hus på Joacims föräldrars gård Giresta Staby Säteri. Där håller Kejbert Concept idag till under samma tak som Joacims mammas inredningsbutik Det lilla mejeriet. 


Idag kan ni besöka butiken fysiskt under veckosluten tors-sön vanligtvis, men vi uppdaterar våra öppettider veckovis då vi vissa helger kan hålla stängt eller har ändrade öppettider. Adress för butiken hittar ni under fliken ”kontakt”.

Hoppas att vi ses!

Kram Caroline, Joacim, Wilda och Molly