Kommande livesändningar

Vi försöker sända live en gång i veckan, oftast onsdag morgon och detta gör vi på vår instagram. Givetvis kan man se livesändningarna även i efterhand. Ni kan enkelt klicka på knappen nedan för att komma direkt till vår instagramsida där ni hittar tidigare sändningar i vårt flöde. 

Kejbert Concept
Tidigare livesändningar

Vårlängtan!

Häng med oss tisdagen 28 februari klockan 19.00 här på vår hemsida. Vi kommer dela med oss av nedsatta priser på utvalda produkter. Vi fokuserar på våra härliga nyheter såklart men kastar också in några riktiga fynd till rea! Så fyll glaset med något bubbligt, luta er tillbaka och häng med oss! 19.00-20.00 tisdag 27/2.

PARTY-live

Häng med oss tisdagen den 1/11 då vi kommer visa en massa härligheter inom temat ”PARTY”! Det har ramlat in så mycket fina plagg i härliga färger & en massa glitter. Häll upp ett glas bubbel & gör oss sällskap denna festliga kväll! Gäst för kvällen är Carros syster Nelly. Hoppas vi ses tisdag 1/11 kl. 19.30!

Outerwear!

Nu börjar kylan närma sig på riktigt och då måste man ju hålla sig varm om både kropp och knopp! Därför kommer vi att under denna live fokusera på ytterplagg, mössor, halsdukar, skor, kängor etc! Dessutom så kommer vi kvällen till ära att dela med oss av en kod! Hoppas att ni vill hänga med oss, tisdag 18/10 klockan 19.30

Autumn vibes!

På tisdag 13/9 klockan 19.30 kör vi en live igen! Denna gången med fokus på hösten och allt det vackra som kommer med den. Det har börjat ramla in jackor, mössor, stickat, skor etc - och vet ni vad som är så härligt med hösten i år? Att vi faktiskt ser mycket färg! Så gör er beredda på en härlig mix av färger, former och material denna live! 

BACK TO WORK

Tisdag och vi kör en kvällslive igen, äntligen! Denna gången delar vi med oss av det höstens härliga nyheter som har ramlat in i butiken, så mycket härliga plagg! Och inte bara det! Vi kommer under liven att dela med oss av en kod som gäller under en begränsad tid där du får rabatt på allt på hemsidan (förutom rea) - detta vill ni inte missa! Hoppas att vi ses, tisdag 30/8 19.30!

Sensommarlive från nya butiken

Nu är vi tillbaka efter en varm och solig sommar! Vi kick-startar sensommaren med en LIVE som vi sänder från nya butiken. Eftersom vi (som lantbrukare) just nu är mitt i skörden och därmed har lite knöligt att få ihop pusslet med barnen under kvällstid så kör vi denna live tisdag 16/8 klockan 15.00. Men! Som vanligt vet ni att ni kan se hela sändningen i efterhand och även handla genom livesändningen i efterhand. Vi kommer visa härliga höstnyheter mixat med rea-fynd du inte får missa! Hoppas att ni hänger med oss på tisdag klockan 15.00.

Sommarlive

Sista chansen att shoppa live med oss innan midsommar och ett lite längre uppehåll på grund av flytt av butik! Vi kommer att köra all in på sommar: klänningar, kjolar, shorts - allt som hör sommaren till! Vi kommer även att visa upp några "must have" från den stundande sommarrean! Hoppas att ni vill hänga med oss, tisdag 14/5 klockan 19.30!

Onsdagslive

Vi upplever att många just nu planerar för både student, skolavslutningar, midsommar etc. och är på jakt efter kläder till olika festligheter. Därför tillägnar vi denna live just detta - uppklätt och somrigt! Hoppas att ni hänger med oss; Caroline, Matilda och vår svärmor Susanne, onsdag 25/5 klockan 19.30!

Tisdagslive

Vi välkomnar härliga maj med våriga outfits som passar både till vardags & till fest! Vi hoppas att ni vill hänga med oss denna kväll & ta del av vårens alla fina färger, men också fina erbjudanden! Tisdag 10/5 kl. 19.30 kör vi igång!"

Påsklive med Carro & Nelly

Måndagen den 11/4 laddar vi upp inför påsken tillsammans! Då kommer Carro tillsammans med sin syster Nelly att visa upp våriga klänningar och outfits i härliga färger! Vi kommer även att ha en duktig florist och likaså vän på plats som ger lite handfasta tips på påskbuketter som enkelt går att göra hemma. Vi håller denna live en måndag då ni ska hinna få er order innan helgen! Hoppas att vi ses, måndagen 11/4 klockan 19.30

Vår första livesändning

Här kan ni se vår första live! Vi visar fina våroutfits tillsammans med Carolines mamma, syster och farmor. Allt från härliga vårkjolar till vårjackor. Hoppas att ni hänger med! Ni kan även se avsnittet i efterhand här på sidan. Livesändningen startar tisdag 29/3 19.30!